Vergouwen Gevelonderhoud

Vergouwen Gevelonderhoud

Vergouwen beheerst alle - moderne en innovatieve - technieken van de schilderkunst. Grote, veelomvattende projecten worden met evenveel geestdrift en toewijding ter hand genomen als kleine opdrachten, die om een fijnzinnige penseelvoering vragen. Maar niet alleen het schilderwerk kunt u aan ons toevertrouwen.

Onderhoud in al zijn facetten
Vergouwen, opgericht in 1964, heeft zich ontwikkeld van schildersbedrijf tot multidisciplinaire onderneming voor strategisch vastgoedonderhoud, met Noord-Brabant als voornaamste werkgebied.
Samen met zusteronderneming Vergouwen Gevelonderhoud is Vergouwen Schilderwerken in staat om alle denkbare bouw-, onderhouds- of restauratiewerkzaamheden voor u te verrichten.

Een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Variërend van buiten- en binnenschilderwerk tot hout(rot)sanering, van betonreparaties tot wand- en plafondafwerking, van kozijnonderhoud tot gevelrestauratie.
De 35 goed gekwalificeerde specialisten van Vergouwen realiseren uw project voortvarend en kostenefficiënt. Nauwkeurig volgens plan én afspraak.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De onderhoudsbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Vergouwen Gevelonderhoud
Mon Plaisir 107
4879AM Etten-Leur

+31 (0)76 5014041

Links

Website
-

Deel deze pagina

Vergouwen+Gevelonderhoud img